ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic ProHAIR Transplant Clinic
Hungary, Budapest

ProHAIR Transplant Clinic

About ProHAIR Transplant Clinic

ProHAIR Transplant Clinic is one of the well-known medical facilities in Budapest, Hungary. Aesthetic medicine and cosmetology, Plastic Surgery are the strongest specialties. Patients from the United States, Canada, the UK, and other countries choose ProHAIR Transplant Clinic for healthcare.
Prices for diagnosis and treatment

Plastic Surgery
Treatment
FUE hair transplant
$3076
Hair transplant
$3076
Show all
Aesthetic Medicine and Cosmetology
Treatment
FUE hair transplant
$3076
Hair transplant
$3076
Show all
What patients say about the hospital
S
Mar 20, 2020
Reviewed on Facebook

A legundoritobb ember az osszes orvos kozul akivel valaha talalkoztam! Egy bekezelt undorito kocsog!!! A stilusa bicskanyitogato! Volt pofaja a konzultacion az eloterben elkezdeni vizsgalni, ott a recepcios pult elott mindenki elott!!!! Soha senki ne menjen hozza csak ha szajba akarja vagni!! Kar hogy nem vertem ki az osszes fogad te kancsal sikos geci!!! 🤬🤬

0
Dec 12, 2019
Reviewed on Google

Fantastisch :-)

Z
Apr 14, 2019
Reviewed on Google

2013-ban pótolták az elülső hajvonalamat!Nagyon jól sikerült!Köszönet a klinikának!

P
Oct 16, 2018
Reviewed on Google

Olvastam a negatív hozzászólásokat és fel vagyok háborodva. Két műtétem volt a klinikán és maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. Soha nem gondoltam volna, hogy lesz hajam még a kopasz részeken. Korábban pár ismerősömöm láttam más klinikák műveit és azok köszönő viszonyban sincsenek ahhoz a munkához amit ezen a klinikán végeznek. Én őket választottam és csak hálás lehetek az eredményért. Képeim megtekinthetőek a klinikán. (hozzájárulok a képeim megtekintéséhez, ha valaki kételkedne a beavatkozás sikerességében) Még egy gondolat, a szakmai tudásuk mellett azt szeretném kiemelni, mennyire figyelmesek és empatikusak voltak velem az első pillanattól kezdve. Remélem ezek a negatív kommentek amiket olvastam itt, senkit nem tántorítanak el a Sikos Klinika szaktudásától.Üdvözlök mindenkit és remélem elfogadják ajánlásom. : Robertó

F
Sep 12, 2018
Reviewed on Google

Életemben először írok ilyen fórumon, hogy megosszam a véleményemet a Sikos Klinikán végzett beavatkozásról. 30 éve kacérkodtam a gondolattal, hogy meggyérült hajkoronámat hajbeültetéssel korrigáltassam és nagyon boldog vagyok, hogy a beavatkozás és Dr. Sikos Géza mellett döntöttem. Professzionális csapatmunka, kellemes környezet, 21. századi technológia és kiemelkedő szaktudás eredményeként nagyon látványos, mindenki által dicsért végeredmény született, mely alapvetően változtatta meg az életemet, pozitív irányban.

A
Sep 11, 2018
Reviewed on Google

On the web site is one price and when you write to them turns out that is 3 times more.From the emails I got a feeling like its a scam and dishonest clinic

Z
Apr 7, 2018
Reviewed on Google

Elso muteten 2500 graftot ultetettek be elolre, a mutet nem sikerult, jobb oldalt sokkal ritkabb let a hajam mint a bal oldalt, reklamaltam hogy ugy nezek ki mint egy rakos, es a jobb oldalon egy nagy lyuk tatong, 1 ev mulva ujra csinaltak a hajbeultetest 1500 graftot ultettek be, hat az sem sikerult. A bal oldalt besurusitette, amit nem is kertem, a jobb oldali lyukat nem tomte be, a hajvonalamat nem huzta lejjebb ahogy megallapodtunk. A kedves doctor ur nem tud szamolni, mert kevesebb donort vett ki mint amennyi lyukat furt, a vegen meg mint aki jol vegezte dolgat szepen lelepett, es hagyta az asszisztensekre a beultetest. 2 nap mulva kuldtem fotot, hogy lyuk van a fejemen, nincs ott beultetve haj pont oda ahova kertem, azt mondta varjak egy ujabb evet amig kino. Szerintem eleg rossz is a szeme , mivel nem tudott egy szimetrikus hajvonalat berajzolni, nekem kellett kijavitani. Az idopontomat modositotta onkenyesen, ha neki kozbejott valami, de en termeszetesen nem modosithattam. Egy vagyont kifizettem elore neki, meg se hallgatott egyszer se mi a bajom, semmit nem akar visszaadni, nagyon inkorrekt orvos. Most megegyszer mennem kell korrekciora, de mar biztos, hogy masik hajklinikara megyek. Nem ajanlom senkinek.

V
Dec 19, 2017
Reviewed on Google

Great Team.

A
Nov 2, 2017
Reviewed on Google

Nagyon alapos ember vagyok, egy témát többször is körüljárok, mielőtt döntenék. Így tettem nemrég a hajbeültetéssel is. Sikos doktor nem véletlenül a legnagyobb szaktekintély Magyarországon a hajbeültetésben. Az egész folyamat során jó kezekben voltam, a klinika modern, világszínvonalú, a szakembergárdájuk felkészült, profi, ugyanakkor megnyugtató és barátságos volt. A teljes eredményre még néhány hónapot kell várnom, de az elégedettségem már most is 110 %-os! A legnagyobb jóindulattal ajánlom a munkájukat, ha szép (és természetes) eredményt szeretnének.

П
Aug 24, 2017
Reviewed on Google

A klinika gyönyörű, mindenki nagyon kedves és figyelmes. Minden kérdésemre nagy szakértelemmel és körültekintéssel megfogalmazott részletes és érthető válaszokat kaptam, melynek segítségével könnyű volt döntést hoznom.

B
Jun 23, 2017
Reviewed on Facebook

Kiváló szakemberek, királyi bánásmód, profizmus felső fokon! Örök hálával gondolok Sikos doktor úrra és a klinika kollektívájára, akik visszaadták egy részét annak, amit daganatos betegségem következtében elveszítettem! Megfizethetetlen az az emberség, amit tőlük kaptam! Nagyon köszönöm! Maximálisan ajánlom a Sikos Hajbeültetés Klinikát mindenkinek, aki ilyen beavatkozáson gondolkodik!

T
Mar 1, 2017
Reviewed on Facebook

Nagyon elégedett vagyok Sikos doktor úrral! Orvos és a páciens között bizalmi viszonynak kell lennie, különben az ember fenntartásokkal veti alá magát a kezeléseknek. A Doktorúr és köztem ez teljes mértékben megvan. Nem volt bennem aggódás, kétely, izgalom, amikor a megbeszélt időpontban megjelentem. A kollégákat is dicséret illeti. Elős osztályú a szolgáltatásuk!

D
Feb 28, 2017
Reviewed on Facebook

Teljes mértékben elégedett vagyok a személyzet ügyfélközpontú magatartásával és a doktor úr szakértelmével. Ajánlom mindazoknak a rendelőt, akik igényes, rendezett környezetben minőségi ellátást kívánnak igénybe venni.

E
Mar 3, 2016
Reviewed on Google

Nekem nehéz szavakba önteni. Az eredmény magáért beszél hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem. Köszönöm amit értem tett!

J
May 28, 2015
Reviewed on Google

I lost my because of them

About

Updated 14.09.2020

Hungary, Budapest

ProHAIR Transplant Clinic is located in Budapest, Hungary. Medical staff here fluently speak the English, Hungarian languages and are ready to provide you with medical care.

Why do patients choose ProHAIR Transplant Clinic for the treatment?

 • Affordable prices. The medical center offers the high-quality and low-cost procedures, including FUE hair transplant, Hair transplant.
 • Experienced and highly-skilled doctors. Mexican doctors are well-educated, have international certificates, and dozens of practical experience.
 • Focus on international patients. Hospitals in Budapest, Hungary continue to be popular for medical tourism. Thus you receive fast and cost-effective medical assistance.

Specialization

The strongest specialties at ProHAIR Transplant Clinic are:

Aesthetic medicine and cosmetology

Plastic Surgery

FUE hair transplant cost starts from $ 3,076.

Hair transplant cost starts from $ 3,076.

Prices are 3-4 times lower than in the US clinics.

Languages

English, Hungarian

Services at ProHAIR Transplant Clinic

 • Online doctor consultation
 • Translation services
 • Airport pickup
 • Hotel booking
 • Free Wifi
 • Phone in the room
 • Special dietary requests accepted
 • Family accommodation
 • Pharmacy
 • Safe in the room
 • Dedicated smoking areas

Medical team

 • Dr. Thomas Mantse

  Member of the American Academy of Cosmetic Surgery, the European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS), the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), the Hungarian Dermatological Society, and the Hungarian Medical Society

Found mistake? Write to us

1021, Budapest, Iren utca 1 Budapest, Hungary
Contact the hospital
ProHAIR Transplant Clinic
The clinic has not activated the function and does not accept requests
We choose a clinic for your request
like Medical coordinators will consult you about the treatment in the hospital. It’s free and does not oblige you to have a medical trip.
plus-square Individual treatment program and cost estimate
Get a free consultation Get a treatment program
Answer a few questions